Ondernemersvereniging

Ondernemers verenigd in Stadsbos013

Stadsbos013 heeft een eigen ondernemersvereniging. Deze vereniging heeft als doel het bevorderen van het ondernemersklimaat in Stadsbos013 en het behartigen van de belangen van de leden. Iedere ondernemer in het Stadsbos kan lid worden. Interesse? Mail naar info@stadsbos013.nl.

Bestuursleden

Tim Wijdemans (voorzitter)

Met vier bedrijven (Grotto, Auberge du Bonheur, Prise d’eau en Faculty Club) is Bonheur Horeca Groep goed vertegenwoordigd in Stadsbos013. Tim vindt het belangrijk om te verenigen en samen te werken met ondernemers die in hetzelfde gebied gevestigd zijn. Het dient een gezamenlijk doel te zijn om Stadsbos013 te ontwikkelen en goed te profileren. Tim vindt de MTB route een echte aanwinst en benoemt Grotto tot een van zijn geluksplekjes in Stadsbos013. Het is een magische plek, aldus Tim!

Corne Voskens (secretaris)

Onder de bezielende leiding van Corné Voskens is familiebedrijf Equestrian Centre Tilburg, waaronder ook Pensionstal Bien Venue en Handelsstal Dressage Horses Voskens vallen, al ruim 40 jaar gevestigd in Stadsbos013. Samenwerken, het gebied een gezicht geven en elkaar echt leren kennen zijn voor Corné redenen om zich in te zetten in de ondernemersvereniging van Stadsbos013. Ook kun je samen meer in beeld komen en evenementen en activiteiten breder uitzetten. Het voordeel van ondernemen in het Stadsbos is het gevoel van samen groot worden!

Geert Aarts (penningmeester)

Inspanner in de uitspanning, dat is Geert met zijn locatie De Zeven Geitjes! Samen ondernemen, samen 1 gezicht naar buiten, belangen behartigen en samen sterk, zijn belangrijke zaken voor Geert om in het bestuur van de ondernemersvereniging van Stadsbos013 plaats te nemen. Stadsbos013 inrichting geven met samenhang en beleving. Tilburgers meer bewust maken van het bestaan van ons prachtige stadsbos en dat samen meer op de kaart zetten. Geert wil de Tilburgers meer laten recreëren in eigen stad en waar kan dat beter dan in Stadsbos013!