MTB route Stadsbos013

In Stadsbos013 is een mooie mountainbikeroute van 18 km gerealiseerd waarop mountainbikers zich lekker kunnen uitleven. De route is afwisselend en bestaat uit singletrack, rechte paden maar ook heuveltjes en kombochten. De route is geschikt voor zowel de beginnende mountainbiker, maar is ook uitdagend genoeg voor de meer ervaren mountainbiker.

0

Wil jij deze uitdaging aangaan? Je kunt voorlopig starten bij een tweetal startpunten waar ook informatieborden staan. Starten kun je aan de Woerdensestraat aan de zuidkant van station Tilburg-Reeshof en bij Uitspanning De Zeven Geitjes aan de Reeshofdijk 18. Vanaf daar kun je de pijlen volgen om op de route te komen. Verdere informatie over alles wat met deze MTB-route te maken heeft is te vinden opĀ MTB Stadsbos013.

De MTB-route in Stadsbos013 is een intensieve samenwerking tussen Stichting MTB Stadsbos013 en de bosbeheerders. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het onderhoud.

Een aantal enthousiaste mountainbikers kwamen in 2015 met het initiatief voor deze MTB- route. Deze is op 30 maart is de MTB-route officieel geopend.