Op pad met kids

Stadsbos013 is er voor jong & oud. Ideaal ook om lekker met het gezin op pad te gaan. Het Stadsbos heeft volop aanbod  om te klimmen, te klauteren, hutten te bouwen en diertjes te kijken. Kom en ontdek!

 

TIP 1: Het speelbos
Boshutten, kliederpoelen en wiebelbomen, het Speelbos biedt volop uitdaging voor kids om te klimmen en klauteren. Het Speelbos, gelegen tussen het Wandelbos en het Reeshofbos op de Hultense Heide, is er om te ervaren, maar ook zelf te creëren. Het speelbos is toegankelijk vanaf de Reeshofdijk. Maak je uitstapje compleet met een hapje en drankje bij De 7 geitjes verderop aan de Reeshofdijk, bij Grotto en Auberge du Bonheur in de Oude Warande.

TIP 2: Nieuwe waterspeeltuin bij de 7 geitjes
Bij uitspanning de 7 geitjes, gelegen aan de Reeshofdijk, kan er naar hartelust gespeeld worden. De kids vermaken zich in de speeltuin met heus kasteel en sinds kort is er ook een waterspeeltuin. Tip: neem een extra setje kleding mee ;-). Verder zijn er volop outdoor activiteiten en natuurlijk de alom bekende midgetgolfbaan. Het bosrijke terras biedt veel zitplaatsen en de menukaart kent lekker (borrel)happen en drankjes. Genieten voor het hele gezin.

TIP 3: Het wandelbos met een ijsje toe!
Wie is er niet groot mee geworden? Het wandelbos is al sinds jaar en dag bekend om de grote speeltuin, fraai aangelegde wandelpaden, prachtige vijver met romantisch bruggetje en het dierenpark. En ieder kind weet dat bij mooi weer de IJskoning met zijn ijscokar staat te wachten voor een lekker ijsje toe.

TIP 4: Vossenstreken uithalen met Buitenbaas Robin
Vossenstreken, de verrassende wandelapp voor kinderen. Wandelen saai? Echt niet! Trek je stoutste schoenen aan en duik samen met Buitenbaas Robin de Brabantse natuur in. Hij kent de route in het Stadsbos op zijn duimpje en weet alle geheimen. Onderweg geeft Robin je spannende, avontuurlijke en knotsgekke opdrachten. En ja, je mag vies worden. Dat wordt lachen!

Agenda

Warandeloop

22.november.2019 t/m 24.november.2019
Lees meer