Op pad met kids

Stadsbos013 is er voor jong & oud. Ideaal ook om lekker met het gezin op pad te gaan. Het Stadsbos heeft volop aanbod  om te klimmen, te klauteren, hutten te bouwen en diertjes te kijken. Kom en ontdek!

 

TIP 1:Vossenstreken uithalen met Buitenbaas Robin
Vossenstreken, de verrassende wandelapp voor kinderen. Wandelen saai? Echt niet! Trek je stoutste schoenen aan en duik samen met Buitenbaas Robin de Brabantse natuur in. Hij kent de route in het Stadsbos op zijn duimpje en weet alle geheimen. Onderweg geeft Robin je spannende, avontuurlijke en knotsgekke opdrachten. En ja, je mag vies worden. Dat wordt lachen!

TIP 2: Geocaching in Stadsbos013

Wereldwijd liggen ruim 3 miljoen geocaches verstopt. De ‘schat’ kan groot of klein zijn. Een bakje of een kistje met een logboek en wat kleine spulletjes erin die je kunt ruilen. Het avontuur zit in de beleving van het zoeken en vinden.

Om nog meer mensen enthousiast te maken voor deze hobby in de buitenlucht, heeft Stadsbos013 ook eigen geocaches geplaatst. Weet jij ze al te liggen?

Ben je nog niet bekend met Geocaching? Lees dan snel verder!

TIP 3:Het speelbos
Boshutten, kliederpoelen en wiebelbomen, het Speelbos biedt volop uitdaging voor kids om te klimmen en klauteren. Het Speelbos, gelegen tussen het Wandelbos en het Reeshofbos op de Hultense Heide, is er om te ervaren, maar ook zelf te creëren. Het speelbos is toegankelijk vanaf de Reeshofdijk. Maak je uitstapje compleet met een hapje en drankje bij De 7 geitjes verderop aan de Reeshofdijk, bij Grotto en Auberge du Bonheur in de Oude Warande.

Agenda

Mini kermis bij De Zeven Geitjes

18.juli.2020 t/m 26.juli.2020
Lees meer

Zwerfafval opruimen in de Oude Warande

01.augustus.2020 t/m 01.augustus.2020
Lees meer

Zwerfafval opruimen in de Oude Warande

05.september.2020 t/m 05.september.2020
Lees meer