Expeditieleiders

Expeditieleiders denken met je mee

Stadsbos013 nodigt Tilburgers uit om met goede ideeën te komen en het Stadsbos nog leuker te maken. Stadsbos013 heeft drie expeditieleiders. Zij zijn aanspreekpunt voor mensen met een idee voor het Stadsbos en vormen de schakel tussen initiatiefnemer en gemeente. De expeditieleider toetst de haalbaarheid van het plan en begeleidt de verdere uitvoering.

Expeditieleiders

Frans-Jan Bertens

Frans-Jan Bertens is geboren en getogen in Tilburg. Hij is zeer actief in het verenigingsleven in de stad. ”Voor mij is Stadsbos013 dé plek om te ontdekken, te bewegen en avontuurlijk bezig te zijn!” Frans-Jan Bertens is de aangewezen persoon voor plannen op het gebied van bewegen en avontuur.

info@stadsbos013.nl

Lex Schoonen

Lex Schoonen werkte tot voor kort fulltime bij Amarant. Hij was onder meer werkzaam in de jeugdzorg. ”Voor mij is Stadsbos013 een uitgelezen kans om het bos aan haar inwoners te verbinden.” Lex Schoonen begeleidt ideeën op het gebied van zorg en welzijn.

info@stadsbos013.nl

Rob Vereijken

Rob Vereijken leeft al heel zijn leven in Tilburg. Hij heeft een zeer grote natuurkennis en veel ervaring met natuureducatie. Hij is zeer actief in diverse natuurnetwerken binnen onze stad. “Voor mij is Stadsbos013 dé plek om samen met Tilburgers zowel de natuurkwaliteit te verbeteren als de mogelijkheden voor natuurbeleving te vergroten.” Rob Vereijken is de kenner bij uitstek van alles dat met de natuur te maken heeft.

info@stadsbos013.nl