Labyrint: werken met je Voormoeders

Door de jaren heen heb ik al veel mooie avonden mogen neerzetten samen met andere ‘zusters’. De opkomst van Grootmoeder cirkels, Rode Tenten, Tempels enz viert hoogtij in onze tijd. Er is duidelijk behoefte aan meer Vrouwelijke energie op de wereld. Meer intuitie, zachtheid, creativiteit vanuit het hart en informatie die nog gedeeld is door onze Voormoeders, Oma’s en Moeders.

Een bijzonder moment in de prachtige omgeving bij het Labyrint in de oude Warande. We gaan verbinding maken met onze Vrouwelijke tak van onze families en gaan het Labyrint lopen in ons mooie Sterrenbos. Een mooie manier om iets los te laten of dank te zeggen voor alle kennis die we hebben ontvangen van onze voormoeders.

We verbinden ons met de Regenboog en lopen het Regenboogpad van basis naar hoofd en terug. Met leuke tips en opdrachtjes.

We verzamelen bij de Grotto om 10.45u en lopen naar de Labyrint plaats, maken verbinding en maken er een mooie ceremoniële workshop van. Onder begeleiding van een zachte hartslag van de Sjamanen drum. Als het weer het toelaat sluiten we af met het maken van een Despacho die we teruggeven aan Moeder Aarde. Instructies ontvang je na aanmelding.

Zorg voor goede schoenen en kleding en breng zélf ook een flesje water mee. Je kan deze workshop ook privé boeken!

Bij slecht weer kunnen we ook binnen werken met het hand-Labyrint!

Wanneer: woensdag 30 oktober om 10.45 uur

Waar: verzamelen bij Grotto, Oude Warande te Tilburg

Kosten workshop: € 11,- per persoon. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ancientpower.eu.

Kijk hier voor meer informatie.