Kruikenloop

Samenwerking Kruikenloop en Verbeeten Challenge

Op zaterdag 22 februari vindt de 34e Kruikenloop plaats. Een carnavaleske hardloopwedstrijd voor jong en oud. Er kan worden gelopen op de afstanden: 5, 10 en 15 kilometer en de jeugdloop van 1.111 meter. Nieuw dit jaar is dat de jeugdloop is onderverdeeld in 2 categorieën, zowel de jonge jeugd (t/m 9) als de oudere jeugd (10 t/m 13) kunnen afzonderlijk van elkaar strijden voor een podiumplaats.

Ook dit jaar is er een samenwerkingsverband tussen de organisatie van de Kruikenloop en de Verbeeten Challenge. Bij de voor-inschrijving voor de Kruikenloop, dit kan tot en met 16 februari, kunnen de deelnemers een donatie te doen voor het Verbeeten Fonds. Dit jaar gaat de opbrengst naar een project dat gericht is op het verminderen van geheugenproblemen van patiënten met een hersentumor. Ook voor de deelnemers die op de  wedstrijddag inschrijven is er, via de collectanten, gelegenheid om een bijdrage te geven.
De Verbeeten Challenge wordt gehouden op zondag 5 april, je kunt dan meedoen aan diverse onderdelen zoals, hardlopen, wandelen, fietsen, skeeleren. Ook deze opbrengst gaat geheel naar het Verbeeten Fonds.

Wanneer: Zaterdag 22 februari van 11.11 – 13.30 uur

Waar: Start bij RKSV Sarto, Gilzerbaan 251 te Tilburg

Website kruikenloop en website Verbeetenchallenge