Verplaatst naar 2021: Kaaistoep excursie Paddenstoelen

Overal zijn rond de herfst paddenstoelen te zien in allerlei prachtige kleuren en met bijzondere vormen. Maar waarom groeit de ene paddenstoel bij een boom en weer een andere op een dennenkegel? Mensen van de paddenstoelenwerkgroep weten het antwoord en gaan met je op zoek.

Zoek mee en misschien vind je paddenstoelen die je nog nooit eerder zag.

Aanmelden excursie Paddenstoelen.

De Kaaistoep is, zoals veel natuurgebieden in Nederland, toegankelijk op de openbare wegen en (fiets)paden. Heb je interesse om kennis te maken met dit gebied onder begeleiding van de onderzoekers? Dat kan. Tot half december vinden er excursies plaats waarvoor je je kunt aanmelden. De grootte van de groep is beperkt en bij slecht weer worden de deelnemers tijdig geïnformeerd over een eventuele wijziging.

Twee weken voorafgaand aan de excursie ontvang je een herinneringsmail van jouw opgave met daarin informatie over de startlocatie van de excursie en eventuele andere aanwijzingen. Gezien het feit dat de excursies qua deelnemersaantal gelimiteerd zijn, gaan wij er van uit dat je ook daadwerkelijk komt bij de één of meerdere excursies waarvoor je je hebt opgegeven.

Wanneer: zondag 18 oktober van 10.00 – 12.00 uur

Waar: Kaaistoep

Website KNNV-Tilburg

Fotocredits: Bart Horvers, Gele knotszwam