Ceremonie bij het Tilia Labyrint

Twee jaar geleden werd op deze dag ons mooie Labyrint geopend. Het was een dag met een speciale betekenis, een dag van geboorte en herdenken.

Dit jaar gaan we een ceremoniële Labyrint wandeling maken en aansluitend maken we samen een mooie Despacho ter ere van alle onze dierbaren die liefdevolle aandacht verdienen.

We verzamelen bij de Grotto om 10.30 uur en lopen daarna richting Labyrint. We beginnen om 11.00 u en maken een een mooie cirkel rondom het Labyrint en nemen een minuut stilte in acht. Allen met een eigen intentie. Daarna doen we een mooie Regenboogmeditatie en na wat instructies lopen we een voor een het Labyrint. Op gepaste afstand zodat iedereen heerlijk in zichzelf kan blijven.

Als we klaar zijn met wandelen maken we samen de Despacho.

Een Despacho is een soort dank offer vanuit de Inca traditie dat gemaakt wordt met allerlei dingetjes uit de Natuur, snoepjes, bloemblaadjes en wat geschonken wordt aan Moeder Aarde of aan het Vuur. Als het maar zuiver en verteerbaar is! Er zijn voldoende attributen aanwezig maar zelf een mooie bloem meebrengen is een pré.

Dat mag ook een paardenbloem of Madeliefje zijn! Houdt het simpel, het gaat over de intentie die we er in doen.

Wij hebben zaden, noten enz..

Met een persoonlijke intentie leggen alle deelnemers een voor een hun bloem/zaad in de Despacho.

Zo ontstaat er een mooi kunstwerk vanuit ons Hart.

Omdat we in een bos zijn geven we de Despacho met een kleine ceremonie terug aan Moeder Aarde. Het is een krachtige gift, die echt wat met je doet.

We nodigen geïnteresseerden dan ook van harte uit om mee te komen wandelen bij het Tilia Labyrint gelegen in ons mooie Sterrebos in de Oude Warande in Tilburg, onderdeel van Stadsbos013.

Als we klaar zijn met deze ceremonie gaan we bij de Grotto een kopje thee/koffie nuttigen met een heerlijk taartje of worstenbroodje om eventuele ervaringen te delen.

Opgave voor dit event is gewenst zodat we onze wensen op tijd door kunnen geven aan de Grotto.

Bijdrage is €11 inclusief drankje en lekkers! Aanmelden kan t/m vrijdag 30 april per mail; info@ancientpower.eu

Wanneer: Dinsdag 4 mei om 11.00 uur start  bij Labyrint

Waar: om 10.30 uur verzamelen bij Grotto in de oude warande – 11.00 uur start  bij Labyrint