Actieveling

Lekker actief bezig zijn, buiten in de natuur. Individueel of met een groep. Stadsbos013 heeft heel wat in petto voor de actievelingen onder ons. Met respect voor de rust en natuur kun je op allerlei manier actief zijn in het Stadsbos. Hieronder een aantal tips.

 

TIP 1: Ga toch fietsen!
Dat kan sinds kort in Stadsbos013. Cross het gehele Stadsbos door middels de uitdagende en verrassende 18 kilometer MTB track. Aan de route zijn diverse startpunten (De Zeven Geitjes, Prise d’eau Golf en Woerdenstraat) waar voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Bij zo’n startpunt staat een informatiebord met de nodige informatie of kijk op MTBStadsbos013.

TIP 2: Zoek de schat tijdens de Geocache zoektocht

Op zoek naar de schat, zo voelt het een beetje. Wereldwijd liggen ruim 3 miljoen geocaches verstopt. De ‘schat’ kan groot of klein zijn. Een bakje of kistje met een logboek en wat kleine spulletjes erin die je kunt ruilen. Het avontuur zit in de beleving van het zoeken en vinden. In steden en dorpen, maar ook in natuurlijke gebieden en ook in Stadsbos013! Ga op zoek en vindt de schat.

TIP 3: Sla een balletje op golfbaan Prise d’ eau Golf
Prise d’eau Golf is prachtig gelegen in Stadsbos013, aan de rand van Tilburg. Een 27-holes golfbaan met ruim opgezette oefenfaciliteiten en een volwaardige PAR 3 baan. Elke golfer, beginnend tot professional en individueel of in groepsverband, is van harte welkom. Met de uitstekende Gasterij met groot terras en volop horecamogelijkheden is het daar goed vertoeven. Meer info.

TIP 4: Verleg je grenzen op het trimparcour in de Oude Warande
De Oude Warande leent zich uitstekend om hardlopend flink wat meters te maken. Wil je je looptraining afwisselen met oefeningen? Maak dan eens gebruik van het trimparcours. Deze is gelegen aan de westzijde van de Warande. En heb je daarna nog niet genoeg gehad? Zet je training voort op het 3,2 km parcours.

Agenda

Warandeloop

22.november.2019 t/m 24.november.2019
Lees meer

Blad-Ruim-Dag MTB Route

07.december.2019 t/m 07.december.2019
Lees meer

Winterserie wandelsportvereniging Hart van Brabant Tilburg

08.december.2019 t/m 08.december.2019
Lees meer