Prise d’eau Golf

Sportief bezig zijn, zaken doen en culinair genieten in de groene omgeving van Stadsbos013.

Prise d’eau Golf is prachtig gelegen aan de rand van Tilburg. Mede dankzij de gunstige ligging nabij de A58 is Prise d’eau zeer geschikt als vergaderlocatie. Daarnaast biedt het een fantastische ambiance voor uw feest in zakelijke of privékring. Hoe u uw bezoek ook invult, u kunt altijd rekenen op een uitstekende service en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Eten en drinken

Eten bij Prise d’eau is voor iedereen, of u nu golft of niet. In de Gasterij kan iedereen terecht voor een heerlijke lunch en een verrassend diner. De Gasterij is gelegen in de oude boerderij, grenzend aan de receptie en golfwinkel van Prise d’eau. Aan de sfeervolle bar en vanaf uw tafeltje kijkt u uit over een zonnig terras en de banen. 

Ontmoeten

Vergaderingen, feesten, workshops en zakelijke bijeenkomsten bij Prise d’eau is bijzonder vanwege de unieke locatie in Tilburg aan de rand van Stadsbos013. De gunstige ligging nabij de A58, het grote gratis parkeerterrein en de ruime zalen maken van Prise d’eau een goede locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Voor de afwisseling kunt u uw bijeenkomst bij Prise d’eau eens combineren en golfclinic of jeu de boules-workshop. 

Activiteiten

Prise d’eau is een 27-holes golfbaan met ruim opgezette oefenfaciliteiten en een volwaardige PAR 3 baan. Elke golfer, beginnend tot professional en individueel of in groepsverband, is van harte welkom om te ervaren wat Prise d’eau biedt op de course, vereniging, golfschool of businessclub.

Prise d’eau Golf | Gilzerbaan 400 | 5032 VC Tilburg | 013 – 462 82 20

www.bonheurhorecagroep.nl/prise-deau-golf