Outrex

Bij ons ben je aan het juiste adres voor uiteenlopende outdooractiviteiten en trainingen. Ons aanbod is leuk en gevarieerd. Voor iedereen en elke situatie weten wij wel een leuk pakket op maat samen te stellen.

OUTREX staat voor OUtdoor, TRaining en EXpedition. Wij houden ons bezig met teambuildingsactiviteiten, outdoortrainingen, bedrijfstrainingen, weerbaarheids trainingen, het opleiden van biketeams voor het Rode Kruis, schoolactiviteiten en kinderfeestjes. Maar tevens met speurtochten, smokkelspellen, therapeutische activiteiten en nog veel meer. Dit alles doen wij zoveel mogelijk in een natuurlijke omgeving met respect voor de natuur. Desgewenst kunnen wij onze diensten in overleg binnen jouw eigen instelling of bedrijf verzorgen. Al onze activiteiten zijn overigens maatwerk. Op die manier passen ze het altijd binnen de wensen; OUTREX denkt met je mee!

Wij richten ons op alle doelgroepen en alle leeftijdscategorie√ęn. Zo hebben wij diverse¬†kinderfeestjes. Maar ook voor personen met een verstandelijke beperking of lichamelijke beperking maken wij onder meer een aantrekkelijk en aangepast programma.

Zoek je een grensverleggende activiteit, een leuk bedrijfsuitje, een klassenactiviteit, een sfeervolle activiteit met collega’s, vrienden en familie, een spannend kinderfeestje of een kookworkshop bij kampvuur? Neem dan contact met ons op.

Outrex | Oude Rielsebaan 51 | 06 – 558 172 01 / 06 – 319 519 55 |

www.outrex.nl