BSO-Berezoon

Hoe vang je een kikker? Wat doet de directrice van een wormenhotel? Hoe kies je voor je ouders een veilige klimboom uit?

Vanaf september 2016 gaat Berezoon dagelijks met max. 24 kinderen de natuur in. We houden van het ontdekken van zeldzame kevers, zorgen voor onze kippen, kampvuurtjes waar je appelmoes boven maakt, schuilen in zelfgemaakte hutten en avonturen waar je vies van wordt.

Wij zijn de Bos-BSO van Tilburg voor kinderen van de basisscholen De Elzen, Tiliander, Phanta Rei, Vuurvogel en De Stappen. We zijn een zelfstandige buitenschoolse opvang die rondreist door de natuur in en rond de stad; in het bos, op de hei en de duinen kent Berezoon de fijnste plekjes om te spelen. Zo genieten de kinderen ook vaak van het Stadsbos013.

We werken met twee leeftijdsgroepen. Ben je 4 t/m 7 jaar dan zit je bij de Pimpels, als je 8 t/m 12 jaar bent hoor je bij de Krakers. Elke groep van maximaal 8 kinderen heeft zijn eigen begeleider. We bieden aan kinderen in de basisschoolleeftijd opvang na school, in de vakantie en bijv. tijdens studiedagen.

Met de Rode Rups (een speciaal voor Berezoon ontworpen groepsfiets) en onze twee bosbussen gaan we elke dag op avontuur. Kinderen leren om samen te werken, ontwikkelen zich persoonlijk en ontdekken de natuur. We bestuderen alles wat groeit en bloeit in de lente, zwemmen in natuurwater in de zomer, brouwen regensoep en zoeken paddenstoelen in de herfst, maken een vuurtje in de winter of sleeën van een heuvel. Elk seizoen en elk weertype biedt speelmogelijkheden! “Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding….”

Bos-BSO Berezoon | Korte Houtstraat 4 | 5046 DD Tilburg | 06-30475511

http://www.bso-berezoon.nl/