Auberge du Bonheur

Toprestaurant en luxe 4-sterrenhotel op een pracht locatie aan de rand van Stadsbos013. Voor alle familie- en zakelijke gelegenheden.

Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen aan de rand van Stadsbos013. 

Eten en drinken

Auberge du Bonheur biedt al meer dan dertig jaar een sfeervolle unieke locatie waar culinair genieten steeds opnieuw uitgevonden wordt. Cuisiner Ralph Blaakenburg weet van de traditionele Franse keuken keer op keer een verrassende culinaire beleving te maken, waardoor u de liefde voor gastronomie bij ieder bezoek aan Auberge du Bonheur blijft proeven!

Slapen

Auberge du Bonheur verwelkomt u in hun moderne boutique hotel aan de rand van Stadsbos013. Op vier kilometer van het centrum van Tilburg en op loopafstand van Tilburg University liggen de 36 moderne viersterren-plus kamers en studio’s met ieder een eigen uitstraling door een unieke verwijzing naar het textielverleden dat Tilburg zo aantrekkelijk maakt. Rijke stoffen, gecombineerd met strakke interieurs zorgen voor een comfortabel en rustig verblijf voor de zakelijke gast. De warme kleuren en designinrichting bieden de toeristische gast een gezellige accommodatie.

Ontmoeten

Uw bijeenkomst in familie of zakelijke sfeer krijgt bij Auberge du Bonheur in Tilburg een invulling op maat. Op een groene locatie met serre en buitenterras, uitkijkend over de mooie tuin heeft u keuze uit verschillende binnen- en buitenruimten passend bij uw wensen.

Trouwen

Geniet met vrienden en familie van de meest romantische stap in het leven; jullie huwelijksvoltrekking. Dit moment moet vrolijk en romantisch zijn en helemaal naar jullie smaak. Bij Auberge du Bonheur trouwen jullie op één van de meest romantische locaties in Tilburg, in het klassieke vooroorlogse landhuis of in de prachtige tuin van Auberge du Bonheur.

Au berge du Bonheur | Bredaseweg 441 | 5036 NA Tilburg | 013 – 468 69 42 | www.bonheurhorecagroep.nl/auberge-du-bonheur