Aanbod

Wandelroute bij Prise d’eau

Een mooi rondje wandelen, niet te ver. Over het Prise d’eau-golfterrein, tussen de paarden en knalgeel boerenwormkruid. Stadsbos013 heeft er een nieuwe route bij.
Lees meer

Tilia labyrint

Het Tilia labyrint is een slingerend pad, een geometrisch patroon dat je altijd naar het doel leidt. Het is een oeroud universeel symbool dat gaat over het pad naar binnen, naar je innerlijk weten. Het labyrint geeft je een ruimte waar je hoofd en hart in balans komen.
Lees meer

MTB-route Stadsbos013

Een vermakelijke, hier en daar technisch MTB-route in Tilburg.
Lees meer

De Zes van Tilburg, het wandelknooppuntennetwerk Stadsbos013

Heb jij de Zes van Tilburg al gelopen? Of misschien één van de vijf wandelroutes in Stadsbos013?
Lees meer

Speeltuin Wandelbos

Spelen, picknicken, boshutten bouwen en lekker een balletje trappen.
Lees meer

Geocaching in Stadsbos013

Ben jij een speurneus en ben je al op zoek gegaan naar de schat in Stadsbos013? Ook Stadsbos013 heeft zijn eigen Stadsbos013 geocaches verstopt.
Lees meer

Duikkapel Moerle

Onze Lieve Vrouwe van de Goede Duik’, een voormalige onderduikkapel uit de oorlog is weer tot leven gekomen aan de Gilzerbaan, midden in Stadsbos013.
Lees meer

Wandelcoaching in Stadsbos013

Mensen naar buiten laten gaan en tegelijkertijd hen helpen om verder te komen in hun persoonlijke ontwikkeling; dat is de wens van Annemieke van Groos, eigenaar van coachpraktijk Wandelcoach Annemieke.
Lees meer

RKSV Sarto

RKSV Sarto is een Tilburgse voetbalclub, opgericht in 1928. De club is vernoemd naar paus Pius X wiens achternaam Sarto is.

De club speelt op Sportpark Westend aan de Gilzerbaan in Tilburg.
Lees meer