Aanbod

Passage Belt Lijntje

De dragers van dit viaduct tonen een schildering van een waterlandschap van kunstenares Jori van Boxtel. In het kunstwerk komen twee elementen samen: de biodiversiteit van het Stadsbos013 en de rijke historie van het Bels Lijntje.
Lees meer

Spannende en educatieve gps tocht door het wandelbos start bij de Zeven Geitjes

Nieuw outdoor Trasure Hunt in het wandelbos vanaf zaterdag 6-3 bij de Zeven Geitjes. Dit is een spannende en educatieve gps tocht door het wandelbos.
Lees meer

Wandelroute bij Prise d’eau

Een mooi rondje wandelen, niet te ver. Over het Prise d’eau-golfterrein, tussen de paarden en knalgeel boerenwormkruid. Stadsbos013 heeft er een nieuwe route bij. Deze route is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet bestemd voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.
Lees meer

Tilia labyrint

Het Tilia labyrint is een slingerend pad, een geometrisch patroon dat je altijd naar het doel leidt. Het is een oeroud universeel symbool dat gaat over het pad naar binnen, naar je innerlijk weten. Het labyrint geeft je een ruimte waar je hoofd en hart in balans komen.
Lees meer

MTB-route Stadsbos013

Een vermakelijke, hier en daar technisch MTB-route in Tilburg.
Lees meer

De Zes van Tilburg, het wandelknooppuntennetwerk Stadsbos013

Heb jij de Zes van Tilburg al gelopen? Of misschien één van de vijf wandelroutes in Stadsbos013? De Vijverroute is rolstoeltoegankelijk.
Lees meer

Speeltuin Wandelbos

Spelen, picknicken, boshutten bouwen en lekker een balletje trappen.
Lees meer

Geocaching in Stadsbos013

Ben jij een speurneus en ben je al op zoek gegaan naar de schat in Stadsbos013? Ook Stadsbos013 heeft zijn eigen Stadsbos013 geocaches verstopt.
Lees meer

Duikkapel Moerle

Onze Lieve Vrouwe van de Goede Duik’, een voormalige onderduikkapel uit de oorlog is weer tot leven gekomen aan de Gilzerbaan, midden in Stadsbos013.
Lees meer